SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A rossz ázsiai hangulat átragadhat Európára és a tenger - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A rossz ázsiai hangulat átragadhat Európára és a tengerentúlra is
Tovább fokozódik a rossz ázsiai hangulat, a jen folyamatos erősödése a dollárral szemben nem tesz jót a piacoknak. A borús hangulat átragadhat Európára és az amerikai kereskedésre is. A héten érkezik a Fed és az EKB jegyzőkönyve, ami megmozgatja a piacokat.
Megjelent: 2016. 04. 05. kedd 12:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Horváth Istvánraiffeisenjapán jenusdjpyázsiausakereskedésfedekb

Komoly erősödésben a jen az amerikai dollárral szemben, már a 110-es szinteket teszteli az árfolyam, ennek áttörése esetén komoly "stop-eladási" megbízások jöhetnek. Az ázsiai tőzsdék estek, az amerikai és az európai kereskedés is borús hangulatban telhet. A két legfontosabb piacmozgató tényező a héten a Fed részéről érkező jegyzőkönyv és a legutóbbi EKB kamatdöntés kapcsán készült jegyzőkönyv lesz.

Az utóbbi időszakban jelentősen erősödött a japán jen
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS