SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
15 bázisponttal csökkent a magyar alapkamat, további óva - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

15 bázisponttal csökkent a magyar alapkamat, további óvatos vágások jöhetnek
Az MNB további 15 bázispontos kamatcsökkentést hajtott végre. Továbbá kiemelte a jegybank, hogy 2018 első felénél előbb nem lesz meg a 3%-os inflációs cél. A következő hónapokban folytatódhatnak a kamatcsökkentések óvatosabb ütemben, 10 bázispontos léptékre lassítva a tempón.
Megjelent: 2016. 04. 26. kedd 16:25

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pálffy gergelyraiffeisenmnbkamatcsökkentésinfláció

Újabb 15 bázisponttal csökkent az alapkamat a jegybank keddi ülésén, nem csak az irányadó rátából faragott az MNB, hanem a repó hitelkamaton is. A döntés utáni közleményben a jegybank nagyjából ugyanazokat a kockázatokat foglalta össze, mint legutóbb, itt elsősorban az erős forintra és az inflációs hatásokra kell gondolni. 2018 első felénél előbb valószínűleg nem lesz meg a 3%-os inflációs cél, ez nagyjából megegyezik a piaci konszenzussal.

 

A következő hónapokban folyatódhatnak a kamatcsökkentések egy kicsit óvatosabb tempóban, 15 helyett akár 10 bázispontos lépésekre is lelassíthat majd a jegybank, de ez mind a forint erején múlik.

Újabb 15 bázisponttal csökkentettek Matolcsyék az irányadó rátán

2018 első felénél előbb valószínűleg nem lesz meg a 3%-os inflációs cél

A további kamatcsökkentés a forint erejének alakulásán fog múlni




Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS