SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A jelenlegi technikai szintek a rövidtávú felpattanást e - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A jelenlegi technikai szintek a rövidtávú felpattanást erősítik a piacon
Az amerikai gyorsjelentési szezon eredményei felülteljesítették az elemzői várakozásokat, ami erőt adott a részvénypiacnak a magas szintek megtartására. Ám néhány kedvezőtlen makro hír megálljt parancsolt ennek a trendnek és egy kis visszaesés volt észrevehető.
Megjelent: 2016. 05. 05. csütörtök 11:09

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkb bankrészvénypiackötvénypiac

A gyorsjelentési szezon során nagyrészt felülteljesítették a részvények az elemzők várakozásait, ami egy fontos erőt jelentett az utóbbi időben a piacoknak, hogy a korábbi magas szinteken maradhassanak. Ám az elmúlt két hétben észrevehető egy kisebb visszaesés a részvénypiacon, ami a vártnál kedvezőtlenebben alakult makroadatoknak volt köszönhető. Az egyik fontos hír az amerikai GDP adat volt, a másik pedig a kínai beszerzési menedzser index, amik eladásokat generáltak a piacon. A jelenlegi technikai szintek egy pattanást segítenek a piacon rövidtávon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS