SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szélsőséges pesszimizmus uralkodik kisbefektetők köréb - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szélsőséges pesszimizmus uralkodik kisbefektetők körében
Mostanában több olyan kockázati faktor volt (kínai lassulás, FED kamatemelés, Brexit stb.) amely fűtötte a bizonytalanságot a befektetők körében. Egyes felmérések szerint 10 éve nem voltak ilyen pesszimizmus. Ez a rossz hangulat jelentős vételi erőt adhat a piacoknak.
Megjelent: 2016. 06. 02. csütörtök 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbpesszimizmusbefektetőktőzsdeai

Az elmúlt időszakban rengeteg olyan kockázati tényező volt a piacon, amely növelte a befektetők bizonytalanságát. Ilyen faktorok voltak például, a kínai lassulás, a FED kamatemelésével kapcsolatos félelmek, a japán gazdasági stimulus elmaradása, a Brexit stb. Ezek miatt meglehetősen negatív lett a befektetői hangulat, egyes felmérések azt mutatják, hogy 10 éve nem volt ilyen magas az optimizmus hiánya a piacon. Ez a negatívitás padlót adhat a piacoknak és jelentős vételi erőt generálhat, ami avval járhat, hogy a korábbiaknál pozitívabb részvényárfolyam mozgásokat láthatunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS