SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A lengyel zlotyi mozgása húzza a régió devizáit - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A lengyel zlotyi mozgása húzza a régió devizáit
Jó hangulat van a piacon, Yellen tegnapi beszéde után a piacok most úgy gondolják, hogy legkorábban szeptemberben lesz FED kamatemelés. Ugyanakkor sötét fellegeket borítanak a piacra a Brexit-el kapcsolatos félelmek. A devizapiacon a lengyel zlotyi mozgott a legtöbbet.
Megjelent: 2016. 06. 07. kedd 14:40

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Horváth Istvánraiffeisenjó hangulattőzsdefedyellenbrexitforintzlotyi

A tegnapi Yellen beszéd azt sugalta, hogy a kamatemelés tolódni fog, a piacok szerint legkorábban szeptemberben kerülhet erre a lépésre sor. A jelenlegi jó hangulatot kicsit beárnyékolja az, hogy egyre erősebbek azok a hangok, amelyek az angolok EU-ból való kilépését támogatják. A forintra is átragadt a jó hangulat, 311 alá erősödött az euró ellenében. A devizapiacon a legnagyobb mozgást a lengyel fizetőeszköz produkálta, ami húzza magával a régiót.

A forintra is átragadt a jó hangulat, 311 alá erősödött az euróval szemben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS