SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az S&P 500 index nagyon közel áll a történelmi csúcshoz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az S&P 500 index nagyon közel áll a történelmi csúcshoz
Az elmúlt hetekben erős bizonytalanság jellemezte a piacokat, amit a kínai lassulásal és a brexit-el kapcsolatos félelmek mozgattak. Ennek ellenére az vehető észre, hogy az amerikai tőzsde vezetésével fölfele szivárognak a piacok. Az S&P egy újabb történelmi csúcs felé tart.
Megjelent: 2016. 06. 09. csütörtök 11:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbtőzsderészvénypiacamerikaibrexitspx

Az elmúlt időszakban nagyon sok olyan hír látott napvilágot, ami aggodalommal töltötte el a befektetőket. Ilyen tényezők voltak a kínai lassulással, a brexi-tel kapcsolatos félelmek. A gyengén sikerült amerikai munkaerőpiaci adat is ezt a bizonytalanságot hajtotta, illetve a "Sell In May And Go Away" mondás is értelmet nyert. Ennek ellenére azt lehet látni, hogy az amerikai piac vezetésével szép lassan fölfele kullognak a tőzsdék. Az S&P 500 index továbbra is emelkedik és 1%-ra van, hogy történelmi csúcson kössön ki.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS