SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Lehetőség előtt a magyar KKV-szektor, nyitott a tőzsde i - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Lehetőség előtt a magyar KKV-szektor, nyitott a tőzsde irányukba
Kiemelt téma most a BÉT életében, hogy minél több sikeres magyar céget tudjanak a parkettre hozni. Az egyik legnagyobb hazai brókercég, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatóját, Szécsényi Bálintot kérdeztük, hogy hogyan juthatnak forráshoz ezek a cégek, mivel járhat mindez.
Megjelent: 2016. 06. 22. szerda 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Szécsényi Bálintequilorbéttőzsdekkvipotőzsdére lépésköltségforrásfinanszírozásstratégia

Interjúrészlet (további témák a videóban) a Napi.hu – Tőzsdére magyar! konferencia alkalmával:

GazdaságTV.hu: Mi kell ahhoz, hogy egy KKV a tőzsdére léphessen?

Szécsényi Bálint: Cége válogatja, hogy mekkora kibocsátást, mekkora léptékű tőzsdére lépést bír el az ő cégmérete, illetve, hogy milyen állapotban van jelenleg a cége. Mennyire jól szervezettek a belső folyamatai, informatikai rendszerei, a számviteli politikája mennyiben biztosítja, hogy gyorsan nyilvánossá tudjon válni. Kell vele dolgozni. Azt gondolom, hogy egy KKV esetében, hogy erre a szintre eljusson, ez a folyamat körülbelül egy év. A költségek tekintetében ez változó lehet. Szokták az 5%-ot mondani, ami egyfajta fájdalomküszöb egy KKV számára történő forrásbevonásnál. Ez ugye egy 300 millió forintos kibocsátásnál 15 millió forint is lehet. Valahol ez a 300-400 milliós összeg a minimális, amivel érdemes piacra kimenni, mert ez bírja el a kibocsátási költségeket, tehát tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédek díjait, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy egy ilyen kibocsátás létrejöjjön, és sikeres legyen.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS