SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Csúnya pofont adott a piacoknak a brit népszavazás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Csúnya pofont adott a piacoknak a brit népszavazás
A mai meglepő hírekre nagyon nagy eséssel reagáltak a piacok. A font 10%-os és az európai részvénypiacok is óriási mínusszal indították a napot. Mostanra sikerült korrigálniuk a tőzsdéknek, de továbbra is nagyon nagy a bizonytalanság. Jövőhét elején rendkívüli EU csúcs lesz.
Megjelent: 2016. 06. 24. péntek 15:13

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pellényi gáborotpbrexiteurópanagy-britanniatőzsdefont

Míg a tegnapi nap a piacok a britek maradását árazták, ma szépen fejbekólintották a Brexitre szavazók az európai tőzsdéket. A negatív hírekre óriási esés volt a reakció, a font 10%-os leértékelődést mutatott, míg az európai részvénypiacok az 1987-es tőzsdekrach óta nem látott mínuszt hoztak. Renkívűl nagy a bizonytalanság a jövőre nézve, annyi tudható, hogy nem fog menni egyik pillanatról a másikra a kilépési procedúra. Az EU vezetői a köveztkező héten hétfőn rendkívüli ülést hívott össze, érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a folyamatot.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS