SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem pihentek júliusban sem a magyar parkett befektetői - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem pihentek júliusban sem a magyar parkett befektetői
Még mindig kitart a magyar piac ereje. A tavaly ilyenkor mért részvénypiaci forgalmat 12%-al múlta felül 2016 júliusa, napi 8,2 milliárdos átlagos forgalommal. A BUX az elmúlt hónap végén majdnem 5%-al áll magasabban, mint hónap elején. Szinte minden blue chip menetelt.
Megjelent: 2016. 08. 03. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
forgalombétbudapesti értéktőzsdeparkettbux indexcertifikátblue chip

Nem pihentek a befektetők júliusban a Budapesti Értéktőzsdén, 12 százalékkal bővült a forgalom a parketten az előző év azonos időszakához képest. A teljes júliusi forgalom 172 milliárd forintot tett ki, ami a tavaly júliusi forgalmat 18 milliárd forinttal haladta meg (154 mrd Ft), de rendkívül aktív és több kereskedési napot jelentő idei júniushoz képest csökkent (205 mrd Ft). A napi átlagforgalom 8,2 mrd Ft volt. A Brexit okozta bizonytalanság júliusban már feloldódott, így a pozitív befektetői kedv a BÉT-en kiugró volt, az árfolyamok többsége felfelé mozdult el.

A BUX index júliusban 4,9 százalékkal erősödött, ezzel pedig az elmúlt 12 hónapban összességében 22,3 százalékkal növekedett. Ezzel továbbra is jelentősen előzi a régiós indexeket, ha a relatív változást tekintjük. Júliusban a legnagyobb forgalmú részvények közül az OTP teljesített a legjobban (6,7%), amit a MOL (6,1%) és a Richter (4,1%) követett. A négy nagy papír közül egyedül a MTELEKOM részvényei zártak enyhe mínuszban (-0,2%).

Júliusban ismét a Concorde Értékpapír Zrt. végzett az élen (103 mrd Ft), azonban a második és harmadik helyen csere történt: a Wood & Company Financial Services a.s. fellépett a dobogó második fokára (77 mrd Ft), míg a harmadik helyen ezúttal az Erste Befektetési Zrt. végzett (62 mrd Ft), negyedik az Equilor (31 mrd Ft), ötödik pedig az KBC Equitas és az OTP Bank 15-15 milliárdos forgalommal. A certifikátok forgalma júliusban 6 milliárd forint volt, ami a BÉT teljes részvénypiaci forgalmának 3,4%-át adta. A legnépszerűbbek továbbra is a DAX, az S&P, az OTP és az olaj termékek voltak. Érdekesség, hogy júliustól újra kereskedhetnek a befektetők BUX certifikátokkal is, melyek árjegyzését az Erste biztosítja.

Tavaly júliushoz képest jelentősen bűvült a forgalom

A régió indexeit alaposan "veri" a BUX
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS