SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az ECB holnap kitolhatja az eszközvásárlási program idő - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az ECB holnap kitolhatja az eszközvásárlási program időtartamát
Holnap kerül sor az e havi ECB kamatdöntő ülésére, ahol a központi bank nem valószínű, hogy fog változtatni az irányadó rátán. Ami történhet, az az, hogy Draghi-ék kitolhatják az eszközvásárlási programjuknak az időtartamát, amely lépés euró gyengítő, dollár erősítő lehet.
Megjelent: 2016. 09. 07. szerda 14:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbecbkamatdöntéseuródolláreszközvásárlási program

A piac fokuszában a holnapi ECB kamatdöntő ülés lesz, ahol nagy valószínűséggel nem lesz kamatcsökkentés, bár más változtatásokat eszközölhet a kötvényvásárlási programjában a jegybank. Ilyen lehet például az eszközvásárlási program időtartamának a kitolása. Amennyiben az elemzők várakozása megvalósul evvel kapcsolatban, akkor az a dollárt erősítheti, az eurót pedig gyengítheti.

Amennyiben beigazolódik az elemzők várakozása az ECB lépésével kapcsolatban, az erősítheti a dollárt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS