SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az S&P 500 mozgása alapján, Hillary Clinton lesz a befutó - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az S&P 500 mozgása alapján, Hillary Clinton lesz a befutó
Vészesen közeledik az amerikai elnökválasztás, az S&P 500 index jelenleg Hillary Clinton győzelmét árazza. Amennyiben igaza lesz az indexnek és Clinton nyer, akkor az egészség és pénzügyi szektornak nem, inkább a megújuló energiaforrásokkal foglalkozó szegmensnek lesz kedvező.
Megjelent: 2016. 09. 15. csütörtök 13:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Debreczeni Csabamkbrészvénypiacusas&p500elnökválasztáshillary clintondonald trump

Az amerikai elnökválasztás tekintetében a legtöbben nyíltan Hillary Clinton győzelmére fogadnak, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy egyesek szerint azért alacsonyak Trump mellett a számok, mert a legtöbb amerikai „nem vallja be”, hogy a radikálisabb jelöltre fog szavazni. Amennyiben segítségül hívjuk a részvénypiacokat, akkor lehet, hogy kicsit közelebb kerülünk a megoldáshoz.

 

A következtetés arra épül, hogy 1944 óta a hatalmon lévő párt, vagy személy 82%-os eséllyel lett újraválasztva, ha az S&P500 július 31 és október 31.-e között emelkedett. Ez alól csak 1968 és 1980 a kivétel, hiszen akkor közkedvelt harmadik személy is indult a választásokon. Ennek fényében elmondhatjuk, hogy Hillary Clinton az esélyesebb jelenleg.

 

Amennyiben Hillary Clinton győzedelmeskedik, akkor egy szigorúbb politikára lehet felkészülni, ahol az egészségügy, pénzügy nem lenne kedvelt szektor, míg az energetikán belül a megújuló energia valószínűleg nagyobb támogatást élvezne. Trump győzelme esetén változékonyabb piacra számíthatunk, ahol jelentősebb „segítséget” kapna a hadiipar, pénzügy és a hagyományos energiatermelés. Fiskális lazításra is lehet fogadni a republikánus jelölt győzelme esetén.

Az S&P 500 grafikonja már Clinton győzelmét árazza
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS