SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az amerikai jegybank várhatóan a választások kimenetelé - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az amerikai jegybank várhatóan a választások kimenetelétől függően hatrozza meg a politikáját
A FED nem mer nagy sokkokat okozni a piacon, így a várakozásoknak megfelelő döntés született a tegnapi ülésen. Várhatóan decemberben lesz kamatemelés, de feltételezhetően ez is az elnökválasztás függvénye lesz - mondta el Tóth András, a Geo Pro portfólió kezelője.
Megjelent: 2016. 09. 22. csütörtök 12:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth AndrásGeo Profedjegybankdöntéskamatemelés

Tegnap a FED változatlanul hagyta a kamatszintet, ez a piacok várakozásának megfelelő volt, viszont az azt követő kommentárok kiemelt figyelemmel kísérték, mivel a várakozások egyre inkább azt mutatják, hogy az idei évre még egy kamatemelés következik. A nem meglepő döntés az EUR/USD árfolymán sem okozott különösebb változásokat, és a HUF/USD kurzusa sem mutatott jelentős kilengéseket. Az amerikai részvénypiacok viszont nagyon optimistán fogadták a döntést, és komoly emelkedést is mutattak a tegnapi napon.

A FED alapvetően meg fogja várni, hogy mi lesz a választások kimenetele, és annak a piacra gyakorolt hatása, és azok alapján határozza meg majd a politikáját, mondta el Tóth András a Geo Professional Portfoli Zrt. portfólió kezelője. Prognózisuk szerint annak sem lesz negatív következméye, ha a FED kamatot fog emelni, bár ebben a mérték nagyon fontos tényező lesz majd. A FED figyel a piac hangulatára, és nem mer túl nagy sokkokat okozni.

A várakozásoknak megfelelő FED döntés nem okozott meglepetést, így nem is volt hatással az EUR/USD árfolyamára

A döntés a forint és a dollár árfolyamát sem befolyásolta
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS