SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tovább erősödött a forint - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tovább erősödött a forint
A forint erősödését segítette a tegnapi FED döntés, mely szerint változatlanul hagyták a kamatokat. Ebben az esetben akár a 304 forintos szintet is elérhetjük, amikor már érdemes venni a magyar fizetőeszközt - mondta el Gyürüs Péter, az MKB Bank Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 09. 22. csütörtök 14:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gyürüs Pétermkb bankforintfednemzeti bankjegybank

Megállíthatatlan a magyar fizetőeszköz, kedden is, az MNB kamatdöntő ülése után is csak rövid ideig és csak 310 forintig gyengült, ám azóta stabilan erősödik, amit a FED kamatdöntő ülése is segített, hiszen a várakozásoknak megfelelően nem emelt kamatot, ami a várakozások szerint decemeberig így is marad.

A magyar forint a 307-es támaszt ostromolja, ha ezt eléri, megnyílhat az út a 306; 304-es szinthez, ahol már érdemes lehet vásárolni a magyar fizetőeszközt - mondta el Gyürüs Péter az MKB Bank Zrt. üzletkötője.

A hét eleji átmeneti gyengülést stabil erősödés követte
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS