SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdeklődnek a befektetők az Erste jelzáloglevél iránt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdeklődnek a befektetők az Erste jelzáloglevél iránt
A jelzáloglevelek piaca átalakulóban van, a befektetőknek ez egyre érdekesebb lehet. Most új szereplő, az Erste Jelzálogbank lépett be ebbe a szegmensbe. Hétfőn bocsájtotta ki az értékpapírokat, nagy volt az érdeklődés: összesen több, mint 70 milliárd forintnyi ajánlat érkezett.
Megjelent: 2016. 10. 19. szerda 15:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbjelzáloglevéljelzálogbankerstekötvénykibocsájtás

A jelzáloglevél eszközosztály piacára nagy lehet most az érdeklődés, mivel ez a szektor átalakulóban van. A szabályozás evvel kapcsolatban afelé megy, hogy a bankok a hiteleket jelzáloglevelekből finanszírozzák. 98-ban volt az első ilyen kötvénykibocsájtás, de most egy új szereplő lépett be a piacra, az ERSTE jelzálogbank. Hétfőn volt az első kibocsájtása ezeknek az értékpapíroknak, amire jelentős volt az érdeklődés, 70 milliárd ajánlat érkezett összesen a befektetőktől. Ezeknek a kötvényeknek, mintegy 60 bázisponttal alakult magasabban a hozamuk az állampapírénál.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS