SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Visszanyerte a piac bizalmát Donald Trump - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Visszanyerte a piac bizalmát Donald Trump
Rég nem tapasztalt volatilitást okozott Donald Trump szerdai győzelme. A korábban radikális kijelentéseiről híres üzletember megenyhítette a piacokat a győzelmi beszédével. Leginkább a bankszektor, gyógyszeripar és az építőipari cégek teljesítettek jól a kereskedésben.
Megjelent: 2016. 11. 10. csütörtök 15:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbtőzsdeindexdow jonesusatrump

Rendkívűl szokatlanul ingadozó volt a piac a szerdai napon, miután kiderült mindenki nagy meglepetésére, hogy Donald Trump nyeri az amerikai elnökválasztást. Mostanra sokat szelidült a piac és a megnyugtatóan hatott rá Trump beszéde is, ami sokkal visszafogottabban sikerült a korábbi retorikához képest. A Trump adminisztráció a monetáris helyett inkább a költségvetési politikára fogja helyezni a hangsúlyt, így várható, hogy az infláció erősebb ütemben fog növekedni a korábbiakhoz képest.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS