SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
ELITE: itt a BÉT új oktatási programja, KKV vezérek, fig - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

ELITE: itt a BÉT új oktatási programja, KKV vezérek, figyelem!
A 2017-ben ELITE néven startoló program nyújt nemzetközi színvonalú képzést magyar vállalatoknak azzal a céllal, hogy azok a későbbi terveik során magabiztosan tervezzenek a forrásbevonás során a tőkepiac nyújtotta lehetőségekkel. Épp most jelentette be a BÉT a program indítását.
Megjelent: 2016. 11. 16. szerda 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy mártonvégh richárdbétbudapesti értéktőzsdeoktatásképzéselitembatőzsdeipokkv

A Budapesti Értéktőzsde 2017-ben a KKV-k számára létrehozza átfogó képzését a Londoni Tőzsde Csoport ELITE Programjával (ELITE) együttműködésben. Az elismert üzleti iskolák és iparági szereplők (például befektetési szolgáltatók, könyvvizsgálók) közreműködésével kialakított oktatási program nemzetközi dimenzióját az ELITE kiterjedt hálózata, és az évek során felépült tudásbázisa adja, míg a Magyarországra jellemző, országspecifikus ismereteket (pl. adózás, jogi ismeretek) a BÉT állítja össze. Az ELITE szélesebb közösségébe történő felvételre az ambiciózus és növekvő hazai vállalatokat a BÉT az ELITE-tel közösen választja ki. Minden évben 20 vállalatnak lesz lehetősége elindulni az innovatív növekedési pályán, amelynek időtartama megközelítőleg 24 hónap.

 

Az ELITE Programról

A program a cégvezetők időbeosztására tekintettel főként online zajlik. Emellett több személyes részvételt igénylő londoni és budapesti eseményen is lehetséges a részvétel, ami nemzetközi környezetben ad alkalmat a tudás megszerzésére és a jövőbeni üzleti kapcsolatok megalapozására.

 

A program keretében olyan témákat dolgoznak fel a résztvevők, mint például a stratégiaalkotás, az innováció, a növekedés lehetőségei nemzetközi színtéren, a különféle szervezetirányítási modellek, a tőkebevonási lehetőségek (hitel, uniós pályázat, kockázati tőke, magántőke, tőzsdei forrásbevonás), valamint a munkavállalók ösztönzése. Emellett a vállalatok tovább mélyíthetik pénzügyi ismereteiket, üzleti tervek készítésével foglalkoznak, valamint a marketing, a kommunikáció és a PR eszközeit is megismerhetik – mindvégig a valós, mindennapi problémákat szem előtt tartva. A képzés hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás értékteremtő folyamatai igazodjanak a finanszírozási és üzleti partnerek igényeihez, továbbá a program végén a résztvevők egy nemzetközi környezetben mozgó befektetői kör által elfogadott üzleti tervet is készítenek.

 

Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója elmondta, hogy az Elite program részvételi díja egységes a vállalatok számára: éves szinten 10 ezer euró, a 2 éves képzés tehát 20 ezer eurós összeget feltételez.

 

A közlemény teljes anyagát ezen a linken éred el.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS