SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Konszolidációra virradtak a pénzpiacok csütörtökön - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Konszolidációra virradtak a pénzpiacok csütörtökön
Csütörtökön konszolidáció volt a pénzpiacokon az elnökválasztás óta kialakult trendhez képest. A dollár tudott erősödni az euróval szemben és az amerikai kötvényhozamok is csökkentek. Az olaj kurzusa is lejjebb ment az amerikai kőolajkészletek növekedésének hatására.
Megjelent: 2016. 11. 17. csütörtök 15:22

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbtőzsdepénzpiacokolajdollárforint

Elkezdett konszolidálódoni a piac az amerikai választások óta csütörtök reggelre. A dollár erősödött az euróval szemben és az amerikai kötvényhozamok is visszacsúsztak egy kicsit. Az olaj árfolyama is visszaesett enyhén, 45 dollár körül kereskednek most vele. Itt az ok az volt, hogy az amerikai kitermelés növekedett, illetve nőttek az aggályok avval kapcsolatban, hogy a közelgő OPEC ülésen nem lesz megállapodás. Magyarországon 8 éves mélypontra csökkent a bruttó államadósság, ennek az adatnak érdemi forintmozgató hatása nem volt.

Az amerikai kötvényhozamok visszacsökkentek a 2,3%-os csúcsokról 2,2%-ra

A dollár erősödött az euróval szemben

A forint nem reagált érdemben az államadósságról szóló adatra
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS