SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megugrottak a hozamok az amerikai elnökválasztásnak kösz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megugrottak a hozamok az amerikai elnökválasztásnak köszönhetően
Az elmúlt egy hétben jelentős emelkedésen ment keresztül a magyar kötvénypiac. Ez nem a hazai környezetnek, hanem az amerikai elnökválasztás kimenetelének köszönhető. Tegnap úgy látszott, hogy ez a trend megtorpanni látszik, de estére ez ismét megdőlt.
Megjelent: 2016. 11. 16. szerda 12:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbkötvénypiacusaelnökválasztáshozamok

A hosszú oldalon jelentőset mentek a magyar állampapírok, a 27/a kötvény egy fél %-os hozamövekedést produkált. Ezt a kedvező trendet az amerikai elnökválasztásnak köszönhetjük. Ennek a trendnek a fő okai, hogy republikánus elnökjelölt a beszédeiben erősen bírálta a FED-et az ultra alacsony kamatkörnyezet miatt. A másik pedig, hogy jelentős változásokra számíthatunk az USA fiskális és monetáris politikájában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS