SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jelenleg nincs olyan értelmes szint, ahol be lehet szállni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jelenleg nincs olyan értelmes szint, ahol be lehet szállni a dollár/jenbe
A japán jegybank nemrég változtatott a monetáris politikáján, aminek hatására erőteljesen elkezdett gyengülni a jen, mind az euróval, mind pedig a dollárral szemben. Ez a markáns lejtmenet egyenlőre nem enged olyan szintet ahol érdemes lenne long pozíciót felvenni.
Megjelent: 2016. 11. 24. csütörtök 14:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbjapánjegybankjendollár

A Bank of Japan nemrég új monetáris politikába kezdett, a pénznyomtatás helyett elkezdte mesterségesen 0% körül tartani a 10 éves államkötvényt. Ezt a lépést nem fogadta kitörő örömmel a piac, ám az elmúlt időszakban a Trump kormányzás miatti inflációs várakozások mellett jó politikának tűnt. Ezekre a lépésekre jelentős gyengülésbe kezdett a japán jen és van még tere lefele.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS