SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Minden, amit a Mikulás rali-ról tudni érdemes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Minden, amit a Mikulás rali-ról tudni érdemes
Idén is beköszöntött a karácsonnyal együtt az a visszatérő naptárhatás, amit Mikulás ralinak hívunk. Ezúttal nem csak a karácsonyi befektetési láz volt erre a jelenségre hatással, hanem az új amerikai elnök, Donald Trump megválasztása is.
Megjelent: 2016. 12. 21. szerda 12:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeopromikulás rallykarácsonyrészvénypiac

Van egy évről-évre visszatérő naptárhatás, ami az elmúlt időszakban már a hálaadástól kezdve befolyásolja a piacokat, ez a Mikulás Rali. Több tényező is befolyásolja ezt a jelenséget, az egyik ilyen, hogy sokan a karácsonyi bónuszokat befektetik és emiatt emelkednek a részvényárak. A mostani év vége egy kicsit kirívó volt a piacokon, mert ez a folyamat nem a szokásos módon indult be, hanem az új amerikai elnöknek a megválasztása lőtte ki a piacot, így nyugodtan hívhatjuk idén Trump ralinak is ezt a hatást.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS