SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Folytatódhat az elmúlt időszak jó részvénypiaci teljes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Folytatódhat az elmúlt időszak jó részvénypiaci teljesítménye
Az amerikai elnökválasztást megelőzően nagyon alul pozicionáltak voltak a piacok, tartva a politikai kockázatoktól. Mára az összes veszélyfaktor megvalósult, ám érdekes módon, mégis emelkedésbe kezdtek a piacok. Hogy ez mit is jelent a jövőre nézve? Wéber Tamás mondta el nekünk.
Megjelent: 2016. 12. 22. csütörtök 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkb banktrumprészvénypiacrenzipiacokkockázat20162017

November elején megválasztották Donald Trumpot, később Olaszországban Matteo Renzi lemondott miniszterelnöki posztjáról, miután leszavazták alkotmánymódosítási kezdeményezését. Ezek mind olyan politikai események voltak, amelyeket megelőzően a piacok alul pozícionáltak voltak, hiszen tartottak ezek bekövetkezésétől, ám paradox módon, miután realizálódtak a kockázatok, a piacok emelkedésbe kezdtek. Ezt elősorban az okozta, hogy Trumptól olyan üzletbarát politikát várnak, amely emeli majd a cégek profitját.

A befektetőket meglepetésként érte ez az új helyzet, melyre nem is tudtak igazán reagálni, gyakorlatilag nem volt korrekció a piacon. Az új év általában a nagy intézmények eszközallokációs döntéseivel kezdődik, és könnyen lehet, hogy az elmúlt időszak jó részvénypiaci teljesítménye folytatódik majd.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS