SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump sajtótájékoztatójára figyelünk ma délután - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump sajtótájékoztatójára figyelünk ma délután
Trump megválasztása óta emelkedés ment végbe, mind a részvény, mind pedig a kötvények piacán. A mai napon érdemes lesz figyelni az újdonsült elnök sajtótájékoztatójára, ahol esetleg hallhatunk új részletet Donald Trump gazdasági törekvéseiről.
Megjelent: 2017. 01. 11. szerda 16:29

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbdonald trumprészvénypiacemelkedéssajtótájékoztató

 Trump megválasztásával és a Fed kamatemelés egyre inkább nyilvánvalóvá válásával párhuzamosan jelentős megnövekedett a befektetői optimizmus. Azonban azt követően, hogy a Fed ténylegesen meglépte a várt 25 bázispontos emelést, valamint ami még meglepőbb volt, hogy jövőre 2 helyett 3 további emelést is várnak, megfordulni látszott a kötvénypiaci trend és az év végéig a hozamcsökkenés dominált az USA-ban. E mellett pedig a részvénypiac és a dollár ralija is kifulladni látszik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS