SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Könnyen lehet, hogy a német részvénypiac el fogja veszte - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Könnyen lehet, hogy a német részvénypiac el fogja veszteni felülteljesítő szerepét
Az elmúlt időszakban az volt inkább a számottevő, hogy a a német részvénypiac halad elől, a feltörekvő országok piacai pedig utána cammognak. A következő években ez a trend megfordulhat az elemzők szerint - mondta el Wéber Tamás, az MKB Bank portfólió menedzsere.
Megjelent: 2017. 01. 19. csütörtök 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbeuróparészvénypiacdax index

Megfigyelhető volt Európában az elmúlt években az a trend, hogy a német részvénypiac halad elől növekedés szempontjából, a periféria országok indexei pedig csak visszafogottan követték. A jövőben ez a trend megfordulhat és a feltörekvő piacok nagyobb ütemben növekedhetnek, mint a német. Ez avval magyarázható egyrészt, hogy nagy az inflációs nyomás az országban, ami miatt erős a bérkiáramlás, ami költség oldalon erodálja a vállalatok teljesítményét. A másik fontos szempont pedig az, hogy a globális kereskedelemben a protekcionalista politikák miatt várható visszaesés. Harmadrészt pedig van egy nagyon erős felülpozicionáltság Németországban a periféria országok kárára.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS