SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump-nak hála szárnyalnak az amerikai részvényindexek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump-nak hála szárnyalnak az amerikai részvényindexek
Szépen muzsikálnak az amerikai részvénypiacok, ami leginkább annak köszönhető, hogy az előzetes várakozásokhoz képest Trump be fogja váltani az ígéreteit, például a fallal, valamint amerikai acélból készült olajvezetékek építésével kapcsolatban. Ez jó hatással van az USA iparára.
Megjelent: 2017. 01. 26. csütörtök 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbdow joness&prészvénypiactrumpdollár

Szerdán záráskor 20 000 pontra tudott erősödni a Dow Jones tőzsdeindex, ami szép teljesítmény, de közgazdasági tartalma nem nagyon van ennek az eseménynek. Az elmúlt két hónap jó eredményének majdnem 25%-át a 30 papírból álló index egyetlen egy részvényének, a Goldman Sachs-nak köszönhetjük. Nem csak a Dow, hanem az S&P 500 index is szépet ment. Ennek a pozitív trendnek az az oka, hogy eloszlottak azok az aggodalmak, miszerint Donald Trump a drasztikus választási ígéreteket nem fogja betartani -  véli Pleschinger Gyula, az MKB Bank igazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS