SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A gyógyszer és a fegyveripar sínylette meg Trump elnöks - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A gyógyszer és a fegyveripar sínylette meg Trump elnökségét
Sok olyan részvényről esett hír az elmúlt időben, amelyek profitáltak Trump győzelméből, ám voltak olyan papírok is akik megszenvedték azt. Ilyen vállalatok például, a kézi lőfegyver és a gyógyszergyártók. Az utóbbit érdemes lehet beszállói oldalról hamarosan meglovagolni.
Megjelent: 2017. 02. 02. csütörtök 13:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Debreczeni Csabamkbfegyveripargyógyszeripartrumpesés

Gyógyszer és gyógyászati eszközgyártók, mint például Teva, Mylan. A demokrata párt a kampány alatt erősen támadta a gyógyszergyártókat, hiszen azok sok terméknek 100-5000%-kal emelték az árát. Donald Trump megválasztása után sem lettek teljesen biztonságban a befektetők, hiszen az új elnök az Obamacare-t, azaz a betegbiztosítási rendszert alakítaná át. Ezen kívül azonban megígérte a gyógyszervállalatoknak, hogy ha belföldön készítik termékeiket, akkor adókedvezményt kaphatnak és a gyógyszerek engedélyeztetését is felpörgetné.

 

Kézifegyvergyártók, Sturm, Ruger és American Outdoor Brands. A demokraták a fegyverviselés szigorításával kampányoltak, és ezért sokan még az utolsó pillanatban elmentek egy-egy példányt beszerezni. Mivel Trump ezzel engedékenyebb, ezért nem szükséges tömegesen fegyvert venni, így a vásárlói roham, ami kialakult, csillapodni látszik, ami miatt a profitjuk alacsonyabb lehet az ilyen cégeknek, azonban ez nem indikál 20-30%-os árfolyamesést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS