SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A befektetők készülnek a korrekciókra, veszik a kötvén - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A befektetők készülnek a korrekciókra, veszik a kötvényeket és az aranyat
Trump megválasztása utáni felhőtlen jó kedv egy oldalazásba váltott át, de vannak olyan jelek is, amik egy esetleges korrekciót jósolnak. Megnövekedett a kereslet a menekülő eszközök felé, de egy komolyabb esést a technikai körülmények romlásának is meg kellene előznie.
Megjelent: 2017. 02. 09. csütörtök 12:53

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbrészvénypiackötvényekaranykorrekció

Az elmúlt egy hónapban nem voltak jelentős elmozdulások a részvénypiacokon, a kezdeti jókedv, amit Donald Trump megválasztása okozott, inkább átváltott oldalazásba. A jelenlegi mérsékelt emelkedésben inkább a technológiai szektor, ami a legjobban teljesít. A befektetők elkezdték vásárolni a kisebb kockázatú eszközöket (arany, kötvények), ami egy korrekciót is előre jelezhet, ugyanakkor a technikai körülmények egyenlőre nem jeleznek előre komolyabb esést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS