SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Yellen: Nem érdemes túl sokáig húzni a kamatemelést - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Yellen: Nem érdemes túl sokáig húzni a kamatemelést
Véget ért a FED elnökének a kongresszusi meghallgatása, ahol konkrétumot nem is, de két fontos dolgot elárult a terveivel kapcsolatban. Yellen szerint nem szabad sokáig húzni a kamatemelést és nem szükséges megvárni a Trump adópolitikájával kapcsolatos lépéseket sem.
Megjelent: 2017. 02. 16. csütörtök 13:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbfedjanet yellenkongresszusmeghallgatás

Janet Yellen két napos kongresszusi meghallgatásából nem derült ki pontos infó arról, hogy az elnökasszonynak mik a konkrét kamatemelési tervei. Annyit azonban biztosan tudni lehet a nyilatkozata alapján, hogy nem akarják ezt a lépést nagyon elhúzni, mert akkor hírtelen kell nagyobbat emelni az írányadó rátán és az nem tesz jót az USA gazdaságának.

 

Tegnap publikálták az inflációs adatot az USA-ban, ami magasabb lett a vártnál. A kiskereskedelmi adat is pozitív meglepetést keltett, 0,1% helyett 0,4%-os lett a növekedési ütem. Ezek az értékek 30%-ról, 40%-ra emelték egy közelgő FED kamatemelés esélyét és erre a legvalószínűbb hónap a május. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS