SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Végh Richárd: Idén elindulhat a Nemzeti Tőzsdefejleszté - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Végh Richárd: Idén elindulhat a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap
Összességében a Budapesti Értéktőzsde egy jó évet zárt 2016-ban, köszönhetően az új stratégiának, valamint a szabályozó környezet javulásának. Az idei évben útnak indulhat a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap, illetve EU-s források lehetnek elérhetőek a vállalatok tőzsdére lépéséhez.
Megjelent: 2017. 02. 27. hétfő 14:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
végh richárdbéttőzsdetőkepiactámogatáskormány

A Budapesti Értéktőzsde tavaly elkezdett egy új stratégiát, aminek az volt a célja, hogy a magyar tőzsde érdemben hozzá tudjon járulni a magyar gazdaság és a hazai kis- és középvállalatok fejlődéséhez. A BÉT szeretné idén is folytatni a 2016-ban kikövezett utat és azokat a lépéseket fogják termőre fordítani, amelyek tavaly útnak indítottak. Végh Richárd, a BÉT ügyvezető igazgatója szerint a tavalyi év összességében pozitív volt és sikerült azokat a célokat elérnie a magyar tőzsdének amiket kitűztek maguk elé. A szabályozói környezet is nagymértékben javult és az adózási rendszer is kedvezőbb lett a befektetők számára. A BÉT vezetője elmondta, hogy reményeik szerint több forrás is elérhető lesz számukra, többek között EU-s pénzek és útnak indulhat idén a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS