SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az MNB közleménye is ráerősít, hogy jó befektetés a h - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az MNB közleménye is ráerősít, hogy jó befektetés a hosszú állampapír
Csökkenő részvénypiac jellemzi a világgazdaságot jelenleg, ami Magyarországra is átragadt, a BUX 5%-ot esett vissza. Csendes Balázs, az FHB Bank osztályvezetője ismét megerősíti, hogy a hazai piacon a hosszú állampapírok, jelzáloglevelek lehetnek jó befektetések továbbra is.
Megjelent: 2017. 03. 01. szerda 13:09

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbvilággazdaságtrumpfrancia választásokrészvénypiacbuxmnb

Iránykereskedés és némi kockázatkerülés figyelhető meg jelenleg a világgazdaságban. Ennek eredményeképpen emelkedett az arany árfolyama az elmúlt hetekben, a fejlett piaci részvényhozamok csökkennek és a tőzsdeindexekben pedig megállt a felfele menetel. A magyar részvénypiac is átvette ezt a hangulatot, amit a BUX 5%-os esése is visszatükröz. Az MNB legutóbbi kamatdöntő ülése után kiadott sajtóközlemény információi szintén ráerősítenek arra, hogy a hosszú lejáratú állampapírok és a jelzáloglevelek még mindig jó befektetések lehetnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS