SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Növekvő árbevétel és stagnáló nyereség tavaly a Conc - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Növekvő árbevétel és stagnáló nyereség tavaly a Concorde Értékpapírnál
A cég üzleti eredménye tervszerűen alakult a tavalyi évben. Jaksity György elnök elmondása szerint a vállalatcsoport árbevételi oldala fejlődött és új üzleti szegmenseket fejlesztettek, miközben az "építkezés" sok költséggel járt, a külső terhek nőttek, így a nyereség stagnált.
Megjelent: 2017. 03. 03. péntek 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
jaksity györgyconcordeconcorde értékpapírbrókercégüzleti eredményárbevételtőzsdekereskedéspiac

Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke:

"Egyértelműen azt látjuk a saját ügyfélkörünkben, hogy folyamatos a beáramlás. Az Accorde Alapkezelő, amely épp csak most van túl az első üzleti évén (az alapjainak a nagy része még ezt az időt sem töltötte be) már közel 60 milliárdos vagyont kezel. Hasonlóan nagyon jelentős növekedésen mennek keresztül a vagyonkezelt állományok, a private banking állományok és az ügyfeleink nagyon érdeklődőek. Idén is aktívan viszonyulnak a megtakarításaikhoz, keresik a lehetőségeket, időt szánnak arra, hogy a kollegáinkkal erről beszéljenek, vagy teljes egészében ránk bízzák a döntést vagyonkezelési szerződésen keresztül. Ez az oldala, azt gondolom, hogy nagyon egészségesen fejlődik.

 

A piac egészére nézve a folyamat nem biztos hogy pont ezekkel a súlyokkal mondható el. Ugyanakkor a magyar gazdaság a növekedését tekintve még elég jól áll, a tőkepiacon is az árfolyamokat nézve egy jelentős felértékelődés következett be. Sajnos a forgalom ezt messze nem követte le, de minden esetre jól mutatja a magyar részvények vonzerejét, hogy megduplázódtak az árfolyamok. Új rekord jött létre, tehát a válság előtti szintre emelkedett a BUX-index is és viszonylag stabil a kötvénypiac is. A befektetők számára ez stabil, viszonylag gyenge kockázatokkal bíró közeget jelentett az elmúlt két évben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS