SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Komoly bajba került az amerikai kiskereskedelmi szektor - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Komoly bajba került az amerikai kiskereskedelmi szektor
Az elmúlt hetekben és hónapokban felerősödtek azok a hangok, hogy komoly baj van kialakulóban az amerikai kiskereskedelmi szektorban. Ám nem csak ezt a szegmenst csapta meg a csőd szele, hanem azokat az ingatlancégeket, akiktől bérlik az érintettek a telephelyeiket.
Megjelent: 2017. 03. 23. csütörtök 11:59

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Debreczeni Csabamkb bankkiskereskedelemusa

2016 nyarán még arról volt szó, hogy a nem online kiskereskedelmi szektor az év utolsó negyedében jól teljesíthet, hiszen a fogyasztók számára több elkölthető jövedelem áll rendelkezésre, és az elemzői profitvárakozások is alacsonyak voltak a szektorra nézve. Az eltelt fél évben nagyot változott a világ, hiszen egyre többet hallani arról, hogy a hagyományos kiskereskedelmi szektor komolyabb bajban van. A túl sok bevásárlóközpont és pláza, valamint az online felületek térnyerése egyre nehezebbé teszi a bérleti díjak kigazdálkodását és az ingatlanok pénzügyi finanszírozást. Komoly bajban van a Sears Holding, amely ezt legutóbbi éves jelentésében már el is ismerte, és a Target sem néz ki fényesen. De nem csak ez a szektor, hanem a kiskereskedelemhez köthető ingatlanszektor is nehéz időszak elé nézhet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS