SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A jelenlegi inflációs környezet az arany és a részvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A jelenlegi inflációs környezet az arany és a részvénybefektetéseknek kedvezhet
2016 év végétől emelkedtek az inflációs várakozások világszerte. Ebben a környezetben érdemes lehet kedvező befektetési formát nézni. Jó választás lehet részvényindexekbe és a aranyba invesztálni pénzt, hiszen ezek az eszközök valamilyen szinten lekövetik az inflációt.
Megjelent: 2017. 04. 27. csütörtök 12:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Debreczeni Csabamkbinflációrészvényekaranyindex

Az utóbbi hónapokban megnövekedtek az inflációs várakozások, mind Európában, mind pedig az USA és Japán esetében. Adja magát a kérdés, hogy egy ilyen környezetben mit tartalmazzon a befektetési portfólió? Mivel a vállalati nyereségek hosszabb távon együtt mozognak az inflációval, így a részvények kikerülhetetlenek, igaz azt látjuk, hogy az értékeltség most magas. További érdekes eszköz lehet az arany, amely a 2000-es évek előtt szorosabban követte az infláció alakulását, ez mára kicsit lazább lett, de azt valószínűsítjük, hogy továbbra is fedezetet nyújthat a pénzromlás ellen. A kötvények viszont nem preferáltak egy magasabb inflációs időszakban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS