SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A MOL-ban van most a legnagyobb sztori a BÉT-en - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A MOL-ban van most a legnagyobb sztori a BÉT-en
Az április a közgyűlések hónapja a magyar tőzsdén, de ez a tény általában nem szokott meglepetést okozni. A MOL mégis tartogatott sztorit mostanra, a cég bejelentette, hogy szétdarabolja a részvényeit, miután a korábbi névérték nyolcadát éri majd a papír.
Megjelent: 2017. 05. 03. szerda 11:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbétbudapesti értéktőzsdeparkettmolrészvényotpmagyar telekomrichterközgyűlés

Az áprilisi hónapban mindig a legfontosabb a közgyűlések menete a magyar tőzsdén, amikre már márciusban megkapják az érintettek a meghívókat. Általában nem szokott ez a hónap nagy meglepetést okozni, hiszen az elemzők és a befektetők már ekkor tisztában vannak azzal, hogy a bluechipek milyen osztalékot fizetnek majd a jövőben. Ám most áprilisra a MOL tartogatott egyedi sztorit, ami kicsit felpezsdítette a magyar részvénypiacot. A cég a közgyűlésen jelentette be a split-et, ami annyit jelent, hogy szét fogják darabolni a cég részvényeit, így a korábbi 1000 forintos névérték helyett, a nyolcadát fogja érni a papír. Ez nem azt jelenti a befektetőknek, hogy nyolcadával csökken majd a pénzük, hanem azt, hogy az új részvények a befektetett összeg mértékében kerülnek majd az értékpapír számlára.

 

Az OTP közgyűlésén nem volt semmi váratlan, a MOL-hoz hasonlóan, ők is hamarosan közlik negyedéves számaikat. Az egyetlen dolog amire érdemes odafigyelni a bankrészvény kapcsán, az a május elején megjelenő MNB javaslat, ami a fogyasztói hitelekről rendelkezik majd. Pozítívak a várakozások az OTP negyedéves számait illetően, csakúgy, mint a Richternél, ahol az ukrán értékesítések a tavalyi nagyon rossz eredmények után felfele indulhatnak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS