SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nézzük meg, milyen tényezők mozgatják a részvényeket - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nézzük meg, milyen tényezők mozgatják a részvényeket
Nagyon sok tényező hatással lehet egy részvény árfolyamára, ilyenek például a makrogazdasági helyzet, a cég fundamentális helyzete és a kiszámíthatatlan, vagy nem várt események. Van egy negyedik kategória, ami befolyásoló erővel bír egy részvényre, ez pedig a pszichológia.
Megjelent: 2017. 05. 05. péntek 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo protőzsderészvénypiacdortmunddotkom lufi

A néhány héttel ezelőtti dortmundi események kapcsán láttuk, hogy egy nem várt, hirtelen helyzet milyen hatást tud okozni az adott cég, jelen esetben focicsapat részvényében. Ezen kívűl még három főbb kategória van, ami befolyásolhatja egy vállalat árfolyamát, az egyik az éppen aktuális makrogazdasági helyzet, a másik cég fundamentumai és a harmadik tényező ami szintén hatást gyakorol a részvényre ez a pszichológia. Ez azt jelenti, hogy a papírnak egy valós értéke, de az árfolyamot mindig a kereslet-kínálat változása befolyásolja és ha a befektetők azt gondolják, hogy az adott cég jól fog teljesíteni, annak ellenére is megveszik, hogy az eredményei ezt még nem támasztják alá.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS