SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyre több a kétség az USA-ban, itt van három lehetsége - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyre több a kétség az USA-ban, itt van három lehetséges alternatíva a jövőre
A piacokat jelenleg a Trump gazdasági reform jövője és az ezzel kapcsolatos kétségek foglalkoztatják. Pleschinger Gyula, az MKB Bank igazgatója három lehetséges kimenetelt vázolt fel ezzel a témával kapcsolatban. Érdemes óvatosnak lenni a piacon a jelenlegi instabil helyzetben.
Megjelent: 2017. 05. 18. csütörtök 16:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbusagazdaságtőzsdedollártrumppence

A befektetők figyelme jelenleg az USA felé fordul, ezen belül is Trump elnök gazdasági programjának a jövőjére, amivel kapcsolatban 3 lehetséges szcenárió is terítéken van. Az első ilyen, hogy ha a belpolitikai feszültségek tovább eszkalálódnak és ez Donald Trump pozíciójába kerül, akkor nagy valószínűséggel alelnöke, Mike Pence veszi majd át a helyét, aki szintén hasonló gazdaságpolitikát folytat majd. Kommunikációja azonban némiképp piacbarátabb lehet a jelenlegi elnökénél. A másik lehetséges alternatíva, az, hogy Trump visszaállítja a pozíciója stabilitását és újult erővel nekiáll folytatni a megkezdett gazdasági reformokat, ami szintén megnyugtatná a tőzsdéket. A harmadik, labilisabb jövőkép, amit a piac kezd is beárazni, az, hogy ez a belpolitikai viszály elhúzódik és növeli a kilátástalanságot a gazdaságba.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS