SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A tőkepiaci különadót rövid távon reális szintre kell - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A tőkepiaci különadót rövid távon reális szintre kellene hozni
Az Equilor az elmúlt három, sok kihívást hozó évben is nyereséges tudott maradni. Ez az egyik olyan cég a hazai parketten, amely még egy klasszikus független szolgáltató. Az ilyen vállalatok versenyhelyzetét azonban egy aránytalan különadó nehezíti. A vezérigazgatót kérdeztük.
Megjelent: 2017. 05. 26. péntek 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Szécsényi Bálintequilorbefektetési szolgáltatókülönadószabályozástőkepiacbrókecégtőzsde

​Az Equilor 2016-ot közel 2,5 milliárd forintos befektetési szolgáltatási eredménnyel és közel 300 millió forintos adózott eredménnyel zárta. A többségi tulajdon a dolgozók kezében van. Az Equilor Alapkezelő is sikeres a piacon, majdnem duplájára tudta növelni tudta a kezelt vagyon állományát.

 

A hazai részvénypiacon az Equilor 13,4%-kos piaci részesedéssel szerepelt (a prágai tőzsdén 3,7%). Szécsényi Bálint elmondta, hogy a magyar parketten messze a legnagyobb forgalmat bonyolító brókercég nem is hazai és nem fizet különadót, nincs is operációja Budapesten. A vezérigazgató szerint a kormányzatnak enyhébb feltételeket kellene szabnia a hazai szolgáltató számára, hogy a versenyképességüket megőrizhessék. Az 1991-ben alapított brókerház vezérigazgatója szerint a szolgáltatói kör folyamatosan szűkül Magyarországon. Jól jelzi ezt, hogy az Equilor maradt az egyetlen árupiaci szolgáltató a BÉT-en. Eközben a szektor szereplői folyamatosan emelkedő ágazati különadó terhe alatt működnek. Az alacsony kamatkörnyezet sem kedvez a tőkepiaci forrásbevonásoknak. A MiFID II szabályozás igencsak megnehezíti a független szolgáltatók és banki szereplők működését.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS