SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét a negatív oldalra billenhet Brazília, befektetői s - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét a negatív oldalra billenhet Brazília, befektetői szempontból
A tavalyi hasonló esetet követően idén ismét korrupciós botrányba keveredett a jelenlegi brazil elnök. Az utóbbi évben a brazil eszközök felcsillantották a befektetők szemét, volt bennük potenciál, ám ezután az esemény után ismét a negatív oldalra dőlhet a mérleg nyelve.
Megjelent: 2017. 05. 25. csütörtök 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbbrazíliarealkorrupcióbotrány

A jelenlegi brazil elnökről rejtettkamerás felvételek kerültek a nyilvánosság elé, amint az ország egyik legnagyobb cégének vezérét vesztegetésre buzdítja. Ez azért érdekes, mert pont egy évvel ezelőtt keveredett az akkori elnök hasonló botrányba. Azóta utódja több gazdasági reformot ígért és ez kedvezett mind a real, mind pedig a brazil tőzsde árfolyamának. Ám feltehetően ezek az intézkedések a nem valósulnak meg és ismét eltávolodhatnak a befektetők az ország piacától.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS