SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A BÉT piaci kapitalizációja megegyezik a Kellog's gabonap - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A BÉT piaci kapitalizációja megegyezik a Kellog's gabonapehely gyártó méretével
Mind technikai, mind pedig fundamentális szempontból jó állapotban van az amerikai részvénypiac. Az USA cégei elől járnak az innovációban és méretüket tekintve is van bennük potenciál. Például a Kellog's gabonapehely gyártó cég kapitalizációja megegyezik a hazai BÉT méretével.
Megjelent: 2017. 06. 22. csütörtök 11:14

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
richter pálbudapest bankrészvénypiacamerikas&p 500cégek

Az amerikai részvénypiac jelenleg egy egészséges bikapiacban van, ami Richter Pál, a Budapest Alapkezelő portfóliómenedzsere szerint még csak a negyedik évében jár. Bár bizonyos szektorokban és a piac átlagát tekintve is magas az értékeltség, ezért ennek az előre mutató indikátorként való értékelése nem túl hatékony, extrém árazásról nem beszélhetünk, ezért nem érezhető annyira sérülékenynek a piac.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS