SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Növekedési pályán az Equilor - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Növekedési pályán az Equilor
A keszthelyi székhelyű Pláninvest állományának átruházásával 12 milliárd forinttal bővülhet az Equilor Befektetési Zrt. által kezelt vagyon. Erre nemrégiben megkapta a Magyar Nemzeti Bank engedélyét is a befektetési szolgáltató. Szécsényi Bálint vezérigazgatót kérdeztük.
Megjelent: 2017. 09. 20. szerda 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Szécsényi Bálintequilorpláninvestvagyonkezelt vagyonállományfejlődésbővülésengedély

Jóváhagyta a Magyar Nemzeti Bank, hogy az 1990-ben alapított Equilor Befektetési Zrt. átvegye a keszthelyi székhelyű Pláninvest Zrt. több mint 23 ezres ügyfélállományát, miután a Pláninvest a befektetési, valamint a kiegészítő befektetési szolgáltatásának megszüntetéséről határozott – olvasható egy friss tőkepiaci közleményben. Ezzel a lépéssel a keszthelyi szolgáltató összes ügyfele átkerülhet az Equilorhoz, és a 12 milliárd forintnyi új állománnyal bővülhet az Equilor által kezelt jelenlegi közel 100 milliárd forint – olvashatjuk az Index.hu anyagában. Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója stábunknak elmondta, hogy szép lehetőség és egyúttal nagy kihívás ez számukra, hiszen jelentős mértékben növekszik meg az ügyfélszámuk, akik számára a lakossági szolgátatásaikat ajánlani, biztostíani tudják a jövőben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS