SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A kockázatkerülő hangulat erősítheti a magyar kötvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A kockázatkerülő hangulat erősítheti a magyar kötvényhozamokat
Szeptemberben az MNB jelentős lépéseket hajtott végre, aminek hatására az EUR/HUF régóta nem látott magas szintekre ért, a DKJ aukciókban csökkentek a hozamok és az államkötvényeknél is egy jelentős erősödést láthattunk - mondta el Csendes Balázs, az FHB osztályvezetője.
Megjelent: 2017. 10. 04. szerda 16:33

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsmnbkötvénypiacusamagyarország

Az elmúlt hónapban az MNB jelentős lazító intézkedéseinek lehettünk szemtanúi és amennyiben az inflációs folyamatok indokolják, további – eddig nem ismert – eszközöket is bevethet a jegybank. Mindez kedvező hír lehet a hitelfelvevőknek, tehát a gazdaságot és az ingatlanpiacot bővítheti. A lépést követően az euró-forint árfolyam közel 5 hónapos csúcsra került és a DKJ aukciókon általánossá vált a negatív kamat, a most keddi 3 hónaposnál is -0,05% lett az átlaghozam.

 

Nemzetközi összehasonlításban fontos megjegyezni, hogy az USA-ban és EU-ban általánosan emelkedtek a hosszú lejáratú államkötvények hozamai (USA kamatemelési várakozások jelentősen növekedtek), aminek fényében még nagyobb szenzáció a hazai hozamcsökkenés. Összehasonlításképpen az elmúlt hónapban az USA 10 éves állampapír benchmark hozam közel 20 ponttal emelkedett, míg a hazai 10 éves bő 30 ponttal csökkent.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS