SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Így kereskedj, ha Donald Trump tényleg beindítja a nagy k - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Így kereskedj, ha Donald Trump tényleg beindítja a nagy költekezést
Donald Trump alaposan igyekszik felforgatni maga körül a világot. A jelentős adócsökkentések, melyeket beígért, szigorodó kamatpolitikát hozhatnak a FED részéről. Ez hatással lehet a japán jenre, az aranyra. Megnéztük, mire lesz érdemes figyelnie a befektetőknek az új éra elején.
Megjelent: 2017. 01. 27. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
xtbelemzéstrumpdollárdevizaadócsökkentésreformpesojenfedalapkamat

Trump elnökségének legjobban várt politikai változása egy nagyszabású költségvetési ösztönzést takar. Csökkentené a személyi jövedelemadót, a társasági adót és emelné az infrastrukturális kiadásokat. Ezek a lépések az XTB nemzetközi elemző csapatának vezetője szerint mind a költségvetési hiány növekedéséhez vezetnének.

 

A társasági adó jelenleg 35% Amerikában, Trump 15%-ot szeretne látni. A piac már beárazhatott egy 5%-os adócsökkentést. Ennek a hírnek már látható reakciója volt a jelenleg 2265 pontnál mozgó S&P500 árfolyamára, de egy 10% adócsökkentés még nagyobb löketet jelentene a piacnak. Mivel minden befektető valamiféle csökkentést vár, az adókulcs jelenlegi szinten tartása nagy negatívumokkal járhat.

 

Az adóbevételek csökkenését jelentős fiskális löketnek lehetne tekinteni. A Fed ott van a célkeresztben a piaci reakciókat tekintve, ha Trump politikájáról van szó. A monetáris politika magasabb kamatokkal ellensúlyozhatná a költségvetési expanziót. Az USDJPY tekintetében is erős a korreláció az amerikai állampapír hozamaival, így egy kamatemelés az eszköznél erős mozgásokat hozhat. Még egy enyhe fiskális stimulus is felviheti az amerikai 10 éves kötvények hozamát 2.75% fölé 2017 végéig. Ez pedig elegendő lehet egy 123-as dollár/japán jen szinthez. Az aranypiaci árak is nagyban függenek az amerikai alapkamat szintjeitől. Az arany árfolyama 2016 július óta ismét csökkenő trendben mozog, az eladók pedig további támaszokat bontogathatnak az 1050 dolláros támasz szintig. Érdemes lesz figyelni, hogy 2017-ben mennyire emelik a kamatot és hogy 2018-tól ki lesz és milyen lesz az új FED-elnök. A 45-ik amerikai elnök egyébként már idén feltöltheti a monetáris tanács két üres helyét republikánus társaival (anno Obama azért hagyta üresen, mert nem tudott demokratákat belültetni).

 

Trump gyakran bírálta a kereskedelmi megállapodásokat, amelyek szerinte rengeteg ipar kiáramlásáról tehetnek az USA-ban. Ha Trump szigorúbb határmenti adókat, vámtarifákat vezet be, az a mexikói valuta, a peso árfolyamára is hatással lesz. Az dollár/peso 60%-kal emelkedett az elmúlt 2,5 évben és a peso elég alulértékelt lehet. Az elmúlt hónapokban a peso hajlamos volt erősen reagálni a kommentekre, ha az új tarifákat bevezetik, az XTB elemzője szerint a devizapár esésnek indulhat, hosszú időre.

 

A teljes elemzés megtekinthető EZEN A LINKEN.

 

Ez a jelentés előírt általános információs és marketing célokat szolgál. Bármely vélemény, elemzés, ár vagy más tartalom nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak! A kutatás nem készült a jogszabályi előírások szerint, amelynek célja a pénzügyi elemzés függetlenségének megőrzése, és mint ilyen marketing kommunikációnak tekintendő. A múltbéli teljesítmények nem szükségszerűen jelzik a jövőbeni eredményeket, valamint bármely személy aki ezen az információkat használja, teljes egészében a saját felelősségére teszi. XTB nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve bármilyen elmaradt haszont is, mely közvetlenül vagy közvetve a riport használatából adódik vagy annak megbízhatóságára épít. A tőkeáttételes termékek kereskedése magas szintű kockázatot rejt, amely gyorsan a tőkéje ellen mozoghat. A veszteségek meghaladják a betétjeit és szükséges lehet további befizetésre. Ezek a termékek nem alkalmasak minden ügyfél számára, ezért kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy felmérte a kockázatokat, esetleg kérjen független tanácsot! Az XTB által nyújtott kereskedési elemzésben és / vagy a kutatásaban, a szerzőnek a cikkeben említett eszközöknél érdekeltsége lehet. Az XTB rendelkezik azon irányelvekkel melyek egy esetlegesen felmerülő összeférhetetlenség azonosítására és kezelésére a kereskedelmi elemzés készítésével kapcsolatban alkalmasak.Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS