SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mutatunk 5 jóféle kereskedési sztorit a következő hetek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mutatunk 5 jóféle kereskedési sztorit a következő hetekre
Az euró képes lesz kihasználni a javuló gazdasági feltételeket s kikerülni a politikai kockázatokat? Mi történik ha Marine Le Pen nyeri a franciaországi választásokat? Van még lehetőség a részvénypiacokon vagy tényleg teljesen túlárazottak? Mutatunk pár lehetséges megoldást.
Megjelent: 2017. 03. 27. hétfő 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
xtbelemzéseuraudeurjpyus500s&p500gyapotplatinakereskedéstippötlet

EURAUD

2017 már hozhat ígéretes helyzeteket az euró számára. Ha a kiváló üzleti indikátorok és BMI adatok mellé jó ipari termelés és GDP növekedés párosul, akkor még idén szigorításba kezdhet az EKB. Eközben az Ausztrál Nemzeti Bank több kamatcsökkentést is elmulasztott, és alapkamatuk jelentősen magasabb, mint az európai. Ugyanakkor ez a különbség hamarosan kiegyenlítődhet, amint az EU gazdasága erősödik. Ez esetben az EURAUD megindulhat északnak, de már így is megpattant a támasz szintről.

 

EURJPY

Az euró erejét májusban Marine Le Pen esetleges győzelme veheti el Franciaországban, hiszen győzelme esetén egy Frexit népszavazás következhet. Le Pen győzelme több befektető számára short jelzést adhat az EURJPY piacán. Az euró alapvetően nagy nyomásnak lesz kitéve, amíg a jen menekülő szerepe miatt nyerhet az ügyön. Emlékezzünk csak, a Brexit alkalmával a devizapár napon belüli mozgása 1250 pip volt.

 

US500

Az S&P árfolyamán a trend egyértelműen emelkedő és jele sincsen fordító alakzatnak. A befektetői optimista hangulat folyamatosan csúcsok közelében tartja az indexeket. Az XTB elemzője már nem vár további jelentős emelkedést. Mint írja, a US500 közel áll az ellenállási szintekhez, a beárazott szituációk miatt visszavehet a menetelésből. Trump infrastrukturális költései után, de ha redukálódnak ezek a könnyű pénzek, akkor a Wall Street komoly korrekciókba kezdhet.

 

Gyapot

A gyapot ára növekedett, több mint 40%-kal a 2016-os mélypontokról. Ez legfőképpen Kínának köszönhető, Kína adja a világ gyapotgyártásának felét. Ugyanakkor a túltermelés miatt a kínálat raktárakban halmozódott fel, és a magas árak mellett ez nem fenntartható állapot. Ugyanakkor rengeteg az emelkedést váró long, míg nagyon kevés a zuhanást váró short pozíció, és a spekulánsok körében gyakran következik be ilyenkor egy újrapozícionálás.

 

Platina

A platina fénye jobban csillog jelenleg, mint az aranyé. Bár az elmúlt években a monetáris helyzet miatt nemesfémekkel kereskedni nem volt gyerekjáték, de az ékszerészeti iparág húzhatja a platinát, méghozzá fizikai vásárlásokkal, az arany helyettesítésével. Az autóiparban is előszeretettel hasznosítják ezt a fémet, és bár az XTB elemzése szerint vannak kockázatok, de a mérleg ezúttal a platina árának emelkedése felé billenhet el.

 

A teljes elemzés megtekinthető EZEN A LINKEN.

 

Ez a jelentés előírt általános információs és marketing célokat szolgál. Bármely vélemény, elemzés, ár vagy más tartalom nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak! A kutatás nem készült a jogszabályi előírások szerint, amelynek célja a pénzügyi elemzés függetlenségének megőrzése, és mint ilyen marketing kommunikációnak tekintendő. A múltbéli teljesítmények nem szükségszerűen jelzik a jövőbeni eredményeket, valamint bármely személy aki ezen az információkat használja, teljes egészében a saját felelősségére teszi. XTB nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve bármilyen elmaradt haszont is, mely közvetlenül vagy közvetve a riport használatából adódik vagy annak megbízhatóságára épít. A tőkeáttételes termékek kereskedése magas szintű kockázatot rejt, amely gyorsan a tőkéje ellen mozoghat. A veszteségek meghaladják a betétjeit és szükséges lehet további befizetésre. Ezek a termékek nem alkalmasak minden ügyfél számára, ezért kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy felmérte a kockázatokat, esetleg kérjen független tanácsot! Az XTB által nyújtott kereskedési elemzésben és / vagy a kutatásaban, a szerzőnek a cikkeben említett eszközöknél érdekeltsége lehet. Az XTB rendelkezik azon irányelvekkel melyek egy esetlegesen felmerülő összeférhetetlenség azonosítására és kezelésére a kereskedelmi elemzés készítésével kapcsolatban alkalmasak.Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS