Extra funkciókért lépj be!

Jó gazdája az állam a Budapest Banknak, mutatják az eredmények is
Az állami tulajdonlás ellenére is fenn tudta tartani kiemelkedő eredményeit a Budapest Bank, a "nemteljesítő hitelek" (NPL) állománya a vállalati szektorban elenyésző, a portfólió problémamentes. A GE Capital kivonulása a pénzügyi szolgáltató szektorból nem okozott gondokat.
Megjelent: 2016. 04. 01. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tóth viktorbudapest banknplhitelállományvállalati portfóliótulajdonos váltáseredmények

2015-ben is stabilitását és likviditását megőrizve működött a fél éve állami tulajdonban lévő Budapest Bank csoport, amely mérlegfőösszegét közel 8%-kal növelte, és 14,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált, előzetesen auditált beszámolója szerint. A kiváló eredmény mögött a kulcs szegmensekben elért növekedés mellett a javuló céltartalék-képzés, valamint egyszeri eredményjavító tételek állnak.

„A Budapest Bank az állami tulajdonlás első évében nem csak fenn tudta tartani eredményes működését, de jelentős mértékben erősödött is a pénzintézet helyzete. A számok bizonyítják, hogy az állam jó gazdája tud lenni a rábízott vagyonnak" - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS