SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Osztrák sztárborásszal erősít az állami, immár új ne - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Osztrák sztárborásszal erősít az állami, immár új nevű Grand Tokaj
Nevet váltott az állami borászat: Grand Tokaj néven folytatja tevékenységét a korábbi Tokaj Kereskedőház. De nem csak ebben újul meg az állami borvállalat, mert megnyerték globális stratégának magukhoz Lenz Mosert, akit a szakma nagyon elismer világszerte.
Megjelent: 2016. 04. 19. kedd 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szappanos pétergrand tokajborborászatlogóarculatdesign

A névváltást Tombor András, az állami cég felügyelőbizottságának elnöke ismertette sajtótájékoztató keretében. "Kulcs a szívekhez" - mondják, utalva arra, hogy az új logó egy régi kulcs formát idéz, amelynek tetejére a Szent Korona került. A névváltás egy jelentős stratégiaváltás része, amelyet tavaly ősszel kezdett meg a cég menedzsmentje.

 

Amint Szappanos Péter, a Grand Tokaj vezérigazgatója elmondta, új marketing és termékfejlesztési megállapodást kötöttek Lenz Moserrel. Az osztrák szakember 400 éves múltú borászati múlttal rendelkező családból származik, világszerte kiterjedt kapcsolati hálózatával fogja tudni a terjesztést támogatni. Szappanos szerint már most látszanak annak a jelei, hogy nagyobb hatékonysággal tudják majd eljuttatni az Aszút, vagy Essenciát a világ különböző, borkultúra szempontjából fontos pontjaira.

 

Körülbelül 1400 termelővel már leszerződött a cég, már december végén kiküldte a Grand Tokaj a gazdáknak azt, hogy milyen minőségű szőlőnek milyen felvásárlási ára van. Az árakkal piaci alapon szeretnék a termelőket abba az irányba terelni, hogy jó minőséget termeljenek. A legmagasabb minőséget termelőkkel eleve 3 évre kötnek szerződést 1 helyett, amihez hozzákódolható, hogy pár százalékkal mindig megy fel a felvásárlási ár.

 

Szappanos Péter arról is beszámolt, hogy a Grand Tokaj  az Agroker Holding Zrt.-vel együttműködve, kedvező kamatozású előfinanszírozási hitelt biztosít szőlőtermelő partnereinek. A halasztott fizetésű konstrukció az input anyagokra (növényvédő szerekre, műtrágyára, illetve egyéb szőlészeti és borászati segédanyagokra) vonatkozó kedvező ár és gyors kiszállítás mellett hektáronkénti bruttó 190 ezer Ft finanszírozási összeget állapít meg a partnereknek, tehát a hitelt ezen termékek vásárlására használhatják fel a gazdák. A hitel kamata havi 0,5%, az áruhitel visszafizetésének határideje (szőlő esetén) az adott év december elseje, azaz a konstrukció lehetővé teszi, hogy a termelők csak a szüret után fizessenek, amely jelentős pénzügyi könnyebbséget jelenthet a gazdálkodóknak.

 

A megújult stratégia részeként új termelői egységek fejlesztése van folyamatban. Erről látványterveket is bemutatott Szappanos Péter. A korábbi terveknek megfelelően halad a tolcsvai borászati központ műszaki és technológiai megújítása, hiszen az utolsó fázisába lépett a mintegy 4,4 milliárd forintos beruházással megvalósuló 4400 m2-en épülő palackozóüzem építése. A létesítmény 10 millió palack/év kapacitás mellett garantálja majd a teljesen higiénikus és steril töltési folyamatot, továbbá lehetővé teszi az öntapadós címkézést, valamint a világpiacon újabban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő csavarzáras kupakkal ellátott termékek gyártását is. A technológia beszerelése május első heteiben történik meg, az üzem pedig várhatóan 2016 őszén kezdi meg működését.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS