SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kínai óriásvállalat nyit Budapesten európai képviselet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kínai óriásvállalat nyit Budapesten európai képviseletet
A CRRC Industrial Investment, Kína egyik legnagyobb ipari vállalata Budapesten hoz létre képviseleti irodát - ezt jelentette be a cég az ún. "szuperkondenzátoros" technológiájuk részletes elemzése mellett. Innen tervezik kiszolgálni egész Európát.
Megjelent: 2016. 05. 06. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
crrcközlekedéskínavillamosirodabudapestbejelentéselektromosszuperkondenzátor

A CRRC világ legnagyobb vasútijármű-gyártójának mondja magát. Annak érdekében, hogy meggyorsítsa európai terjeszkedését, a CRRC Urban Traffic Budapesten hozza létre európai központját, Magyarországról szolgálja ki egész Európát. Gyakorlatilag a szuperkondenzátoros technológiát szeretnék eladni nálunk is, olyan környezetkímélő villamos-rendszert, amelyhez nem kell felsővezeték sem és az akkumulátoroknál gyorsabban tölthető, hosszabb élettartamú energetikai megoldást prezentáltak. A cég főmérnöke szerint a szuperkondenzátor egyszerűen karbantartható, magas a hatásfoka, hosszabb az élettartama, bírja a hideget. A szuperkondenzátort eddig Kínában, kötött- és szabadpályás elektromos gépjárművekben alkalmazták, Guangzhou, Huian és Ningbo tartományokban.

 

A rendezvényen a CRRC Urban Traffic és a Bank of China KKE Regionális Központ közösen aláírtak egy pénzügyi együttműködési memorandumot, melynek értelmében a két fél közösen fog az európai, ezen belül is főleg a közép- és kelet-európai országok számára komplex városi tömegközelekdési megoldásokat nyújtani.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS