Extra funkciókért lépj be!

Kínai óriásvállalat nyit Budapesten európai képviseletet
A CRRC Industrial Investment, Kína egyik legnagyobb ipari vállalata Budapesten hoz létre képviseleti irodát - ezt jelentette be a cég az ún. "szuperkondenzátoros" technológiájuk részletes elemzése mellett. Innen tervezik kiszolgálni egész Európát.
Megjelent: 2016. 05. 06. péntek 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
crrcközlekedéskínavillamosirodabudapestbejelentéselektromosszuperkondenzátor

A CRRC világ legnagyobb vasútijármű-gyártójának mondja magát. Annak érdekében, hogy meggyorsítsa európai terjeszkedését, a CRRC Urban Traffic Budapesten hozza létre európai központját, Magyarországról szolgálja ki egész Európát. Gyakorlatilag a szuperkondenzátoros technológiát szeretnék eladni nálunk is, olyan környezetkímélő villamos-rendszert, amelyhez nem kell felsővezeték sem és az akkumulátoroknál gyorsabban tölthető, hosszabb élettartamú energetikai megoldást prezentáltak. A cég főmérnöke szerint a szuperkondenzátor egyszerűen karbantartható, magas a hatásfoka, hosszabb az élettartama, bírja a hideget. A szuperkondenzátort eddig Kínában, kötött- és szabadpályás elektromos gépjárművekben alkalmazták, Guangzhou, Huian és Ningbo tartományokban.

 

A rendezvényen a CRRC Urban Traffic és a Bank of China KKE Regionális Központ közösen aláírtak egy pénzügyi együttműködési memorandumot, melynek értelmében a két fél közösen fog az európai, ezen belül is főleg a közép- és kelet-európai országok számára komplex városi tömegközelekdési megoldásokat nyújtani.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS