SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sorra dönti az eladási rekordokat a BMW csoport - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sorra dönti az eladási rekordokat a BMW csoport
A BMW csoport szépen dönti az eladási rekordjait, az idei év első felében 5,8%-os emelkedést ért el. A motordivízió is nagyon eredményes volt az első félévben, 3%-ot tudott növekedni. A cég leányvállalatai, mint a Mini vagy a Rolls-Royce is szépen vizsgáztak az eladási számokban.
Megjelent: 2016. 07. 20. szerda 14:34

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bmwminirolls-roycemotorradeladásnövekvésrekord

2016 júniusában a BMW Group világszerte 227 849 darab új autót adott át ügyfeleinek, amellyel 9,1 százalékkal szárnyalta túl egy évvel korábbi teljesítményét és új júniusi rekordot állított be. Ezzel az idei év első felében a vállalatcsoport fennállása legkiemelkedőbb értékesítési eredményét érte el, a január és június között eladott 1 163 139 darab jármű 5,8 százalékos
emelkedésnek és új értékesítési rekordnak számít.

 

2016 hatodik hónapja a MINI számára is történelmi eredményt tartogatott: a világszerte átadott 38 282 darab kisautó 6,3 százalékos gyarapodásnak felel meg.

 

A Rolls-Royce Motor Cars mindeközben fennállása legeredményesebb júniusi értékesítési eredményét jelentette be. A brit luxusautó-gyártó április és június között 14,7 százalékkal több járművet adott el, mint 2015 hasonló időszakában.

 

BMW Motorrad története legeredményesebb első félévét könyvelhette el idén: a kétkerekű divízió a január és június közötti időszakban több mint 80 000 motorkerékpárt és robogót adott el világszerte, fennállása során most először. A 80 754 darab kétkerekű kereken 3 százalékos értékesítési fejlődést jelent.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS