SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdemes körültekintően választani utazásszervező cég - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdemes körültekintően választani utazásszervező céget nyaralás előtt
Itt a nyár, ilyenkor rengeteg ember megy el külföldre elengedni magát, ám érdemes körültekintőnek lenni, hogy milyen cégnél szervezzük az utazásunkat. Hitzinger Annával, az Opten elemzőjével megvizsgáltuk, hogy jelenleg hogyan áll az utazásszervezési piac hazánkban.
Megjelent: 2016. 08. 01. hétfő 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Hitzinger Annaoptencégvilágutazásszervezéscégekpiacutazás
Az utazási célpontok beszűkülése, átrendeződése, valamint az utazási irodák reakciója a változásokra nagymértékben alakíthatja át a hazai utazásszervezési piacot. Természetesen nem csak hazánkban, de az Európai Unióban és a világ legtöbb országában látható, hogy az utóbbi időben jelentősen megváltoztak az utazási szokások. Egyiptom és Tunézia idegenforgalmának visszaesése után csökkent (és várhatóan tovább csökken) a Törökországba irányuló turizmus is éppúgy, mint ahogy Franciaországba is kevesebben utaznak nyaralni. Az, hogy a világban lezajló folyamatokat hogyan reagálják le azok a vállalkozások, amelyek magából az idegenforgalomból élnek, üzleti előnyt és hátrányt is jelenthet számukra. Egy dolog azonban biztosra vehető: a közel 1300 céget és mintegy 5000 alkalmazottat magába foglaló piac átalakulóban van. Mint minden változásnak, ennek is lesznek nyertesei és vesztesei. Utazóként nem könnyű eldönteni, melyik iroda ajánlatát fogadjuk el, amikor lefoglalunk egy külföldi utazást.
 
„Egy vállalkozás kockázatának felmérésénél több száz tényezőt is figyelembe vesznek a komoly üzleti kockázati modellek: cégadatokat, pénzügyi adatokat, személyes és cégkapcsolatokat, pozitív és negatív információkat, fizetési tapasztalatokat” – mondja Pertics Richárd az OPTEN Kft. céginformációs igazgatója. Hozzáteszi: „A minimális körültekintéshez gyakran elég néhány alapadat is, mint például: hány éve működik a cég, hány alkalmazottja van, vagy nyereséges-e”.
 
Részlet az Opten elemzésébőlBeágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS