SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A HAJDU Cégcsoport árbevétele az utóbbi években majdnem - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A HAJDU Cégcsoport árbevétele az utóbbi években majdnem 50%-al megugrott
Tavaly több, mint 13,3 milliárd forintos árbevételt ért el a három társaságot képviselő HAJDU Cégcsoport. Idén ehhez képest 7%-os bővüléssel kalkulálnak, 14,3 milliárd lehet az érték 2016-ban. A cégcsoport jelentős beruházásokba fogott, nagyot szeretnének bővülni.
Megjelent: 2016. 10. 13. csütörtök 14:15

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
dedéné novotni annahajdugyártásgépgyártásexportárbevételbővülésberuházáscégcsoport

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékértékesítésének árbevétele jelentősen emelkedett. Az értékesítésük kb. fele a hazai piacon realizálódik, de több mint 30 országba exportálnak. Az exportot tekintve elsősorban a német, a francia és kelet-európai piacokon értékesítenek, de vannak thaiföldi, tunéziai és gaboni megrendeléseik is. A külföldre történő értékesítésen nagyot lendített az orosz és romániai vevői kör bővülése. A térség egyik legnagyobb munkáltatójaként az elmúlt 3 évben produkált folyamatos növekedésének köszönhetően 130 új munkahelyet teremtett, jelenleg 738 főt foglalkoztat a téglási cégcsoport.

 

2015. és 2017. között összesen több, mint 5 milliárd forintot költenek beruházásokra. A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. bővülés előtt áll, 1 éves beruházási projektet indított a társaság. A beruházási összeg 390 millió forint, a projekten körülbelül 30 fő dolgozik. A beruházás részeként munkagépeket, szerszámokat, és anyagmozgató eszközöket vásárol a cég. A megtérülést követően, éves szinten közel 2 milliárdos plusz bevételt várnak a megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően. A HAJDU Autotechnika Zrt. a rengeteg megrendelésnek köszönhetően tovább fejlődik. 2015-2017-ben egy igen jelentős, 4 milliárd forintos beruházási csomagot valósítanak meg. Ennek célja versenyképességük növelése, a kapacitás bővítése, a technológia korszerűsítése és a vevőkör bővítése.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS