SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sok esetben a beszállítók előrébb járnak a digitalizá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sok esetben a beszállítók előrébb járnak a digitalizációban, mint a vállalatok
A jelenlegi trendek egyre inkább arra sarkallják a vállalatokat, hogy fejlődjenek a digitalizációban. Ha felveszik a ritmust, avval sokat optimalizálhatnának a hatékonyságukon. Némely esetben az adott cég beszállítói rugalmasabban használják ezen technológiákat, mint ők maguk.
Megjelent: 2016. 10. 10. hétfő 12:45

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
madar norbertgki digitaldigitalizációtrendektechnológiaipar

A digitalizáció ma nagyon fontos a vállalatok számára, hiszen sokkal flottabbá lehet tenni vele a munkafolyamatokat. Sok cég esetében a beszállítók több digitális megoldást használnak, így ez is arra ösztönzi a vállalatot, hogy felvegye a ritmust. A digitalizációnak a legfontosabb előnye egy vállalat szempontjából, hogy nő a rugalmasság és a gyorsaság, például egy ipari vállalat szempontjából rugalmasabbá válhat a termelés. - derül ki a Siemens Zrt. és a GKI Digital közös, kvalitatív kutatásából. A kutatók mintegy 30 vállalatvezetővel készítettek mélyinterjút. A beszélgetések célja az volt, hogy bemutassa a magyar közép és nagyvállalatok digitalizációs felkészültsége mögött rejlő tényeket és összefüggéseket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS