Extra funkciókért lépj be!

Három hónapja tőzsdén a Duna House. Hogyan tovább?
Tavaly novemberben tőzsdére lépett a Duna House. Hogy mire számítanak hosszú távon, hogy látják az ingatlanpiac helyzetét, kilátásait és mi a hosszú távú stratégiájuk, Máté Ferenc, a Duna House vezérigazgató-helyettese mondta el nekünk.
Megjelent: 2017. 02. 08. szerda 12:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
máté ferencduna houseingatlanlakástőzsdebuxárfolyam

2015-ben is tervezte már a Duna House a tőzsdére lépést, ám ez akkor elmaradt egy törvény módosítás miatt, amelyben maxmalizálták a hitelközvetítői jutalékot. Végül 2016. novemberében megvalósult a nyilvános részvénykibocsátás, amelyből 2,5 milliárd forint körüli bevétel származott.

A Duna House vezetősége optimista az ingatlanpiac kilátásait tekintve: szerintük még mindig sok az elhalasztott kereslet, a tranzakció szám tekintetében még bőven van mozgástér. Az árszintek tekintetében lehetségesnek tartják, hogy lesz egy kis megtorpanás, de mindezek ellenére úgy gondolják, hogy az árszintben is várható további növekedés.

A Duna House a nemzetközi terjeszkedés fokozásával szeretné a hosszú távú stratégiáját megvalósítani, elsősorban a lenygel piacon szeretnének a magyar penetrációhoz hasonló eredményeket elérni. Emelett új stratégiai irányokban bízva várják, hogy ezek hajtsák az árfolyamot.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS